Hej! det är jag som är Corinne Säll

Hej, det är jag som är Corinne. Dalkulla och 25 år gammal är jag idag bosatt utanför Nyköping med min fästman och våra två hundar.
Hälsosam livsstil - Corinne Säll - Naturalbox.se


Ända sedan barnsben har träning varit en stor del av mitt liv och jag spenderade många år i ishallen som konståkare. Det var därför en dröm som kom i uppfyllelse när jag med hjälp av Naturalbox fick gå min PT & kostrådgivarutbildning. Idag jobbar jag som gruppträningsansvarig & PT på Sunlight gym i Nyköping.

Min stora passion är att hjälpa människor hitta glädje i sin hälsa, oavsett om det är att träna 5 dagar i veckan eller att få gå ut och vandra i naturen. Jag utbildar mig även inom 3D träning som har gett mig en otrolig kunskap när det kommer till rehabträning och jag är så lycklig att jag kan hjälpa andra må bättre. Jag tror på balans i livet och ett ekologiska råvaror.

Här på Naturalbox kommer jag tipsa om övningar, hälsosamma maträtter och skriva om mitt dagliga liv som personlig tränare.

"A healthy outside starts from the inside"

Corinne Säll - Naturalbox.se

Hälsningar,
Corinne


Corinne Säll
Corinne Säll

FörfattareLämna kommentar