Vegetarisk stroganoff

Tänkte tipsa om en absolut favorit i matväg när det är jag som står för middagen. Denna goding är både vegetarisk och glutenfri och enligt mig en klar 10a!

Halloumistroganoff med ris & sallad

För ca 3-4 portioner:
2 pkt halloumi
1 förpackning färdigkokta linser
2-4 dl oatly havrebas (matlagningsgrädde)
Pressad vitlök
Chilisås
Salt & peppar
Tomatpuré
Kryddor enligt tycke, mina favoriter är chili, paprika & spiskummin

Kokt ris enligt recept

Valfria grönsaker till en  fräsch sommarsallad

Tillagning:
Stek halloumin så den blir mjuk. Ha sedan i linser, matlagningsbasen, samt samtliga kryddor och smaka av. Låt puttra under tiden som riset kokar.

Inte så mycket svårare än så, och det bästa av allt.. Den är som sagt riktigt riktigt god!


Corinne Säll
Corinne Säll

Författare



Lämna kommentar