Ekologisk bönpasta från à la eco, grön fettuccini

Funderar du på att hålla linjen under sommaren? Eller varför inte bara vara glad å äta och träna nyttigt! Då är den ekologiska bönpastan som du får i Naturalbox augusti något för dig. Fettucini pasta är helt underbart gott! Å de bästa är att pasta är gjord från gröna bönor och är rik på protein, low carb och passar även LCHF dieten. Dessutom är den vegan och glutenfri! Det är en helt fantastisk ekologisk pasta från à la eco!

 

Vi hittade ett härligt recept på träningsbloggen Shapemeup skrivet av Therese Borgelöv. Läs mer på hennes blogg genom att klicka här!  Allt du behöver till följande rätt är:

 

Italiensk bönfettuccine med heta räkor, 4 portioner (För dig som är vegan, ersätt räkorna med tex kantareller).

1 pkt (200g) bönpasta (till ca 4 portioner)

3 hackade klyftor vitlök

1/2 kruka basilika

1/2 dl olivolja

1 tsk chilipasta

Kokta räkor

Riven parmesan

Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Riv osten och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipasta i oljan 1-2 minuter, tillsätt räkorna och rör om så de precis blir varma. Blanda pastan med chiliräkorna. Strö över riven parmesan och hackad färsk basilika.

 

 


Ronald Domelid
Ronald Domelid

Författare



Lämna kommentar

Kommentaren kommer att godkännas innan den postas.